Wie ben ik?

Wie ben ik?

gastouderopvang-ik-ben-blij-voorhout-19Hoi! Ik ben Sonja Godijn, getrouwd met Frank en moeder van twee zoons. Al dertien jaar lang pas ik gedurende de week op meerdere kinderen. Sinds 2008 doe ik dat vanuit ons huis in Voorhout. Voordat ik mijzelf inschreef als gastouderbureau was ik werkzaam als administratief medewerker bij verschillende bedrijven. Na de geboorte van mijn kinderen wilde ik echter heel graag thuis zijn. Daarbij werd ik regelmatig gevraagd om overdag op een meisje uit de buurt te passen. ‘Ik Ben Blij’ was al snel geboren. Sindsdien pas ik met ontzettend veel plezier en liefde op mijn oppaskinderen!

Veel gestelde vragen

Is er nog plaats voor mijn kind?

Helaas! Op dit moment is er geen plek meer bij ons!

Wanneer kunnen kinderen worden gebracht/afgehaald?
Wat zijn de kosten?
Hoe ziet de dag van mijn kind eruit?
Hoeveel kinderen zijn er maximaal per dag?
Hoe oud mag mijn kind zijn?
Ook uw kind bij gastouderopvang Ik Ben Blij?
Er is nog plaats voor meerdere kindjes op maandag, donderdag en vrijdag!